Programare & Programare Mobile

Vezi cursurile

Web-design, Linux & Baze de date

Vezi cursurile

CURSURI DE LIMBI STRAINE COMPANII

Detalii

Cursantii Do IT Academy

Stefan

Stefan

"Un curs foarte util, care imbina cunostintele practice cu cele teoretice. Recomand cu toata increderea cursul de C# organizat de DO IT Academy"!
sorin

Sorin

"Cursul de C# de la Do IT Academy este un curs foarte ordonat si bine definit, cu multe exercitii practice si multe sfaturi din partea academiei."
Iuliana

Iuliana

Studenta Cibernetica
“ Am inceput acest curs din dorinta de a invata Java. Am sfarsit prin a fi incantata de Java.  M-am bucurat ca dupa cursurile de la facultate am facut intradevar practica.  Ca o chestie in plus - ne-au invatat chestiile de baza despre versionarea codului.”
Gabi Stanciu

Gabi

3D Designer
"Intr-o locatie excelenta (3 minute de metroul Politehnica) am reusit sa inteleg lucrurile ramase neclare dupa facultate. Vlad, instructorul de Java, ne-a oferit la toti explicatiile de care aveam nevoie. Chiar si la sfarsitul unor zile obositoare de Marti, era o placere sa scriu cod Java. Incurajat de aceasta experienta sunt in cautarea unui job in domeniu si sunt sigur ca-l voi obtine."
Ana Loboda

Ana

Reprezentant medical
“Sunt bucuroasa ca am participat la acest curs de Java care mi-a intrecut cu mult asteptarile.  Numar redus de cursanti, accentul pus pe scris cod, instructor cu experienta si o atmosfera super ok.  Serile de curs in care am inteles conceptele programarii in Java m-au facut sa imi doresc sa continui pe acest drum. Echipa Do IT Academy face toata treaba asta cu multa pasiune. Cursantii sunt sustinuti si dupa terminarea cursului. Recomand!”
event-3

Sebastian

Product Support Engineer
“Acest curs este mult diferit fata de alte cursuri de Java: 8 cursanti in loc de 20; 80% practica in loc de 20%; atmosfera de lucru in echipa in loc de atmosfera de la scoala; locul unde poti spune tare ca ti-a scapat ceva. Daca baietii vor continua in acesta directie vor face o treaba grozava.”

Cele mai cautate cursuri

Evenimente

Vezi Evenimentele
18
May
Agile – Webinar
Webinar Gratuit – Agile Methodology
7:00 pm - 9:00 pm
Webinar GRATUIT Online

Agile Methodology Invata ceva nou zilnic!   Webinarul este util atat viitorilor programatori cat si celor ce lucreza deja in domeniu si vor sa...