Intrebari frecvente

Raspunsuri la intrebarile tale

Despre noi...

Pentru ca ne place sa avem colegi de serviciu bine pregatiti, carora sa le placa sa invete. Credem ca puteti deveni viitorii nostri colegi si este o placere sa va cunoastem si sa incepem sa lucram impreuna intr-un mediu prietenos si deschis, in care sa va impartasim cunostiintele si experienta noastra in domeniu.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul IT, dornici de a impartasi experienta lor profesionala pentru a va ajuta sa va construiti o cariera frumoasa.
Pentru atingerea scopului comun este nevoie de multa munca si preocupare din partea voastra si a noastra. Va oferim tot contextul pentru a face acest lucru: - La curs veti folosi laptopurile personale pentru a asigura continuitatea lucrului in timpul cursurilor si acasa. - Va ajutam sa va configurati tot ce este nevoie pentru a putea lucra, intr-o sesiune remote, diferita de sedintele de curs afisate pe site. - Veti avea access permanent la o documentatie compacta, compusa atat din materiale proprii cat si dintr-o selectie atenta materiale de referinta - Va indrumam indeaproape in partea practica, atat in timpul cursurilor cat si in afara orelor de curs.
Va putem oferi sfaturi si suport in gasirea unui job potrivit, in masura in care contributia din partea voastra este serioasa si consistenta.

Despre cursuri...

Plata se poate face astfel: - cu cardul prin sistemul de plata de pe site. - prin transfer bancar, caz in care este nevoie sa ne trimiteti dovada platii.
Te poti inscrie la oricate cursuri, in functie de timpul tau disponibil. Iti recomandam sa te asiguri ca o sa ai timp sa lucrezi si acasa, pentru ca procesul de invatare sa fie complet si la finalul cursului sa poti lucra in alte proiecte si intelege proiecte deja existente.
Cursurile se desfasoara de luni pana vineri dupa ora 18.30 si in weekend in cladirea de la Apaca. Este foarte aproape de metroul Politehnica, de mall-ul si complexul de cladiri de birouri AFI.
Pentru ca fiecare curs pe care il oferim este unic, detaliile privind desfasurarea fiecarui curs in parte sunt prezentate in pagina cursului.
La incheierea cu succes a unui curs veti primi o diploma in care se vor mentiona cunostiintele teoretice si practice dobandite de-a lungul cursului, si instructorul care a tinut cursul.

Ai o alta intrebare?